Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man byter en Sea-Doo bränslefilter

The Sea-Doo GTI vattenskotrar har en Rotax 4-TEC tre-cylindrig motor med multi-port bränsleinsprutning. Bränslefiltret är monterad på bränslepumpen, som installeras inuti bränsletanken. Även om GTI bränslefiltret inte kräver regelbundet underhåll, rekommenderar Sea-Doo ersättning om filtret är permanent igensatt eller skadad eller när ett annat fel, såsom låg bränsletryck, noteras. Saker du behöver
Hylsnyckel och uttag
Momentnyckel
platt skruvmejsel
Rags
Visa fler instruktioner
bränslefilter Demontering och montering

1

Öppna det främre förvaringsfacket och ta bort luckan till bränsletanken. Ta bort de två ventilationsrör. Koppla den elektriska kontakten och ventilationsröret från bränslepumpen.
2

Avlasta bränsletrycket i systemet och koppla loss tilloppsslangen från bränslepumpen. Ta det nio bränslepumpen muttrarna och lyft bränslepumpen från bensintanken och ut genom handskfacket öppningen.
3

Vänd bränslepumpen över. Med hjälp av en skruvmejsel, ta bort bränslefiltret genom att försiktigt bända upp dess inre plastring.
4

Montera ett nytt bränslefilter genom att trycka den på botten av bränslepumpen hand. Se till att det sitter korrekt för korrekt filtrering.
5

Passa in fliken på bränslepumpen packningen med bränsletanken hals. Justera den formade pilen på bränslepumpen med fliken. Dra åt nio bränslepumpen muttrarna i rätt ordning för att det moment som anges i Sea-Doo servicemanual. Anslut elkontakten och byt luftröret på bränslepumpen.
6

Anslut tilloppsslangen och dra åt den. Trycksätt bränslesystemet och utföra en täthetskontroll. Sätt tillbaka luckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104272.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.