Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man startar ett Sport Jet ur vattnet

En Sport Jet är en typ av båt som tillverkas av Mercury Marine Corporation. Denna typ av båt är önskvärd eftersom den använder Jet Propulsion istället för propellrar eller skegs. Detta möjliggör för grunda vatten navigering som propeller båtar med inte kan hantera. Om du behöver service på din idrott Jet, kanske du vill dra det ur vattnet och arbeta på motorn. Du ska aldrig försöka att starta denna båtmotorn ur vattnet utan spolning kit. Det du försökte göra detta, kan du allvarligt skada din motor. Köp en återförsäljare stil spolning kit för din Sport Jet från en marina tillbehör återförsäljare. Det finns konsumenter spolning kit som finns men de är inte avsedda för att starta din Sport Jet medan den är ansluten till den. Saker du behöver Deere återförsäljare stil spolning kit
trädgårdsslang
Vatten källa
Visa fler instruktioner
1

Säkra din Sport Jet i ett stabilt område. Se till att din båt trailer är säkrad med klossar under däcken och på plan mark om möjligt. Gå till vattenpumpen locket och titta på den bakre styrbords hörn av omslaget.
2

Vrid kontakten moturs att koppla ned linjen inlopp vatten.
3

Anslut en trädgårdsslang till en vattenkälla i ena änden. Anslut den andra änden av slangen till inloppet vattenlinjen i medurs sätt. Vrid vattenkälla på.
4

Vrid motorn i din idrott Jet på med hjälp av nyckeln start eller elektroniska tryck startknappen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104044.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.