Hur man installerar Car Wrap

Bil wraps är grafiska mönster som ger din bil ett unikt utseende. Med bil wraps, kan du skräddarsy din egen bil för att passa din egen stil och stå ut från ett hav av bilar i trafik. Bil wraps används också som en annonspelare för tjänstebilar eller konsumentprodukter bra tillverkare. Din bil kan vara en mobil reklam maskin, nå ut till fler människor som du kör runt stan. Saker du behöver
Tvättsprit
Vatten
Duk Måttband
Vinyl wrap
Pencil
Sugskrapa
Saxar
Rakblad torktumlare
Hair
Tape primer
Visa fler instruktioner
1

Blanda lika delar tvättsprit och vatten. Torka bilen med alkohol-blandning och en ren trasa. Se till att ta bort all smuts på ytan av din bil. Den tvättsprit blandning avlägsnar även något fett på bilens yta.
2

Mät ytan på din bil som du vill täcka med vinyl.
3

Använda måttband och en penna, lätt rita på vinyl den design som du har valt att använda för din bil wrap. Sedan klippa ut designen med en sax.
4

Ta stöd av vinyl. Ta inte hela underlaget för att förhindra vinyl fastnar själv men ta bort skyddspapperet sektion för sektion. Detta kommer att göra det lättare för dig att hålla vinyl designen på bilen.
5

Använd en gummiskrapa för att jämna ut eventuella luftbubblor skapas när du sätter vinyl till bilen. När hela vinyl läggs på bilen, kör skrapan genom hela bilen wrap samtidigt som trycket.
6

Klipp ut överflödigt vinyl med AA rakblad. Var noga med att inte repa bilen också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121675.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.