Hur man tar bort apelsinskal Texture

Modern, var två steg billacker utformad för att se bra ut med lite extra arbete. Borta är de dagar av mödosamt vaxning din bil för att ta fram det glans. Spraya en polymer beläggning, torka av den och sätta på dina solglasögon. Om du verkligen vill ha en exceptionell glans, måste ytan vara helt platt. Målningen Processen involverar flera lager. Varje skikt orsakar en minut uppbyggnad av dimma som, under noggrann granskning, liknar ytan hos en apelsin. Därav termen apelsinskal. Detta är ett normalt tillstånd och botemedlet är jobbigt, men inte komplex. Saker du behöver
hink vatten
droppe diskmedel
600 grit fordonsindustrin sandpapper
slipblock
Flexibel slipplatta
mjuka trasor
Visa mer instruktioner
1 Börja alltid med en ren yta.

Tvätta bilen noggrant med rent vatten för att avlägsna allt löst skräp. Det sista du vill göra är att slipa smuts och damm in i din nya färg.
2 Håll ett vakande vatten hink med.

Lägg en droppe diskmedel i din hink med vatten för att lägga smörjförmåga som du slipa ytan. Använd mjuk trasa doppad i vatten för att hålla ditt arbetsområde våt och att tvätta bort slipning skräp.
3 Använd aldrig ett elverktyg i detta skede.

Använd slipkloss och 600 grit sandpapper på de plana ytorna. Blöt ett litet område och arbeta den lätt tills det ser ut som du har ett konsekvent fullföljande. Skölj och torka området. Om det är helt tråkig, är du redo att gå vidare. Om det finns några blanka fläckar, blöt det igen och sand lite mer. Var noga med att inte trycka ut böjda områden med hårda kanten av blocket.
4 olika flexibla slipplattor.

Använd rondell med 600 sandpapper på de böjda delarna. Var noga dynan motsvarar krökningen att undvika mejsling. Samma test gäller: Om området är enhetligt tråkig, gå vidare. Den matta finishen innebär att du har tagit bort allt apelsinskal och ytan är nu platt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121538.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.