Hur rengör jag Lager 350Z Rays Fälgar?

Strålar är en välkänd hjultillverkare som inte bara gör ett stort utbud av eftermarknaden hjul för en mängd olika märken och modeller men också gör OEM-hjul för vissa tillverkare. Nissan är ett av dessa företag och använder fälgar gjorda av Rays på några av sina 350Z modeller. Rays hjul har oftast en målad yta. Hjulen bör rengöras regelbundet för att bibehålla utseendet och värdet på din 350Z. Saker du behöver
Slang och vatten
tvätta mitt
Bucket
Mild hjulrenöring
Wax
Metal polish
fälgborste
Luddfria trasor
Tire dressing
Visa fler instruktioner
1

tvätta resten av bilen när du tvättar dina hjul. Använd en mild tvål blandas i en hink med vatten och en tvätt trasa för att rengöra utsidan. Torka av utsidan med luddfria handdukar.
2

Skölj hjulen med en slang eller en högtryckstvätt i ansiktet av hjulen samt mellan ekrarna i hjulen för att få bort smuts eller skräp. Också skölj hjulhusen för att ta bort smuts och skräp som kan gömma sig där.
3

Blanda en mild tvål i en hink med vatten och doppa tvätta mitt i vattnet. Använd inte en sur hjulrenöring att undvika att skada eller repa ytan. Använd en mild men hög kvalitet hjulrenöring såsom p21 (se "resurser").
4

Tvätta ansiktet av hjulet med kardan. Använd en mjuk borste för att rengöra mellan ekrarna och så långt in i insidan av hjulet eftersom det kommer att nå.
5

Skölj hjulet med slangen. Torka ansiktet av hjulet och ekrarna med en ren, torr, luddfri frottéhandduk.
6

Wax målgång med en bil vax för att skydda ytan och försegla det från olja, fett och broms damm. Använd en ren frotté handduk att tillämpa den på ytan och sedan polera hjulet. Om hjulet har några polerade ytor (vanligen kanten) använda en polish kvalitet metall på ytan. Applicera däck dressing till däcken för att avsluta beskriver jobbet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121632.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.