Hur man använder Bländning Polish

bländning fordonsindustrin lack är en högpresterande specialitet polish som är formulerad för att ge en jämn, glasliknande yta över ett brett spektrum av material, allt från bil färg till vindrutor till även solglasögon. Bländning är påstods pågå i fem år på ytan av ditt fordon, vilket eliminerar behovet av vaxning eller polering i den tidsperioden. Detta innebär dock inte, innebära att fordonet inte kräver rengöring samt tillämpningen av produkter Glare underhåll. Saker du behöver
Orbital buffert
Glare-märke buffert pads
Visa fler instruktioner
1

Tvätta bilen på vilket Bländning polish skall placeras med speciellt framtagen Bländning tvål och vatten. Det är viktigt att se till att all ytan skräp tas bort från bilen. Om inte, kommer den Bländning polish täta skräp under ytan av sin beläggning och du kommer att behöva ta bort polish för att ta bort skräpet.
2

Placera bilen på en sval, torr plats där du kan arbeta utan avbrott och utan att solen skiner på ytan av fordonet.
3

Applicera lacket till en panel av fordonet vid en tid, och sedan använda den kretsande buffert till sprida polska på färgen. Efter ett par minuter av polering, kommer Bländning polska försvinner in i lacken. Applicera en annan liten klick Bländning polish på färgen, och sedan polera den försiktigt på buffertens lägsta hastigheten inställningen tills lacket har återigen försvunnit. Lacket kräver 24 timmar för att härda efter applicering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121971.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.