Hur bli av limrester på en bil

Visst, verkade som bildekal som en bra idé i taget. Du hade även medtrafikanter tutar och leende på skämt när de passerade förbi i vänster körfält. Eller kanske du har köpt en begagnad bil, och den tidigare ägaren hade flera parkeringsplatser klistermärken putsade på baksidan fönstret. Även efter att du har dragit sticker ut, kvarstår att gummiliknande återstod. Här är hur du tar bort den röran från bilens fönster och kropp. Saker du behöver
rakblad
Plast Lösningsmedel skrapa Addera Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla klistermärken på din bil. Använd poängen med en kniv för att skala bort en hörnet på etiketten. Därifrån, använd tummen och pekfingret för att dra dekalen bort från bilen. Experimentera med olika vinklar för att hitta en som tar bort klistermärket mest effektivt.
2

Ta en inventering av alla de platser där din bil har limrester. Du måste använda olika metoder, beroende på var resten återstår. Använd inte ett rakblad för att ta bort klibbiga saker från målade ytor på bilens exteriör.
3

att rensa bort fönstren, skrapa bort så mycket av resten som du kan med en rakblad. Börja med långa, lösa slag för att få den största delen av ämnet off. Använd sedan hårdare, mindre slag för att gräva de återstående bitarna av.
4

att rengöra din plast stötfångare, använd en plast skrapa. Dessa är lång och tunn med plastknivar som inte kommer att skada din stötfångaren. Innan du börjar gnugga limmet fart på allvar, testa skrapan på en del av din stötfångaren som ingen kommer att se till att se till att det inte kommer att orsaka skador.
5 p Om du har limrester på metallen kroppen av din bil, måste du vara lite mer försiktig för att inte skada lacken .. Börja med det universella lösningsmedlet: vatten. Använd en fuktig trasa för att gräva i och ta bort så mycket av goop som du kan.
6

Oavsett på vilken del av din bil rester finns kvar, kan du få de sista bitarna av med ett kommersiellt lösningsmedel eller avfettningsmedel. Dessa finns tillgängliga på bil-eller varuhus. Lösningsmedlet kommer att bryta ned bindningarna mellan limmet och bilen. Testa lösningsmedel på en del av bilen ingen kommer att se till att det inte kommer att skada det yttre. När det är etablerat, följ anvisningarna på förpackningen för att få den sista biten av limrester från bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120909.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.