Hur Refinish en Mazda RX-7 Dashboard

instrumentpaneler lider ofta från straffet av solens värme och ultravioletta strålar, som orsakar sprickor och missfärgningar. Denna skada kan vara mycket ful, speciellt i en bil som Mazda RX-7, vars instrumentbräda unika design är en integrerad del av utseendet på inredningen. Återställa en skadad instrumentpanel kan vara en enkel uppgift, så länge skadan inte är alltför allvarlig. Saker du behöver
Rena trasor
Vinyl Protector
Crack filler
Sandpapper
vinylfärg
Visa fler instruktioner
1

Tvätta . hela streck med en ren, fuktig trasa
2

Använd ett fyllmedel som fungerar på vinyl för att reparera små sprickor, många människor rekommenderar expanderande skum fyllmedel som används av konstruktion besättningar. Stora sprickor kan vara för stora för att repareras med spackel, så du kan behöva ha dem restaurerats av en professionell.
3

Låt spacklet ställa och härda.

4

Slipa fyllnadsmaterialet tills den smälter in väl med resten av instrumentbrädan. Börja med en grov-sandpapper, såsom P60, för att avlägsna större överskott. Avsluta av den med en fin-sandpapper, såsom P120, till dess att fyllmedlet är i jämnhöjd med resten av instrumentbrädan.
5

Använd en vinyl färg för att matcha färgen på fyllmedlet med resten på instrumentbrädan. Vinylfärg kan köpas online eller på en lokal konst eller hantverkare leverans butik. Måla hela tankstreck om nödvändigt.
6

Låt färgen torka.
7

Använd en annan ren, fuktig trasa för att torka av instrumentbrädan.

8

Använd en vinyl beskyddare, såsom Armor All, för att skydda din dashboard från solen och andra miljöfaror.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121059.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.