Hur man målar rostiga stål Fälg

Metall är naturligt benägna att rosta när det exponeras för miljön. Målade stålytor skyddas mot fukt och andra naturliga element som orsakar stål att oxidera. Rost är oxidering som bildas på oskyddat stål. Stålfälgar på en bil är särskilt utsatta för rost. De utsätts för svåra väderförhållanden, samt slitage av vägen. Rost börjar i de små hack som avslöjar ren metall. Målning rostiga stålfälgar skyddar fälgar och ger dem ett längre liv. Saker du behöver
ändamål auto-Cleaner Review Stålborste
Tandborste
Sandpapper
Milt rengöringsmedel
Bucket
Sponge
Duct Tidning tejp

Rust-hämmande primer
Auto sprayfärg
Auto aerosol klarlack
Visa fler instruktioner
1

ta bort rost med ett allrengöringsmedel auto renare och en tråd borsta. Spraya fälgen med vatten. Spraya automatisk renare på fälgen och låt det sitta i 30 sekunder. Scrub fälgen med en stålborste eller ett hjul borste. En tandborste fungerar bra för områden som är svåra att nå. Skölj fälgen väl att ta bort för att ta bort alla auto-renare.
2

Sand fälgarna att ta bort klarlack. Förutom att ta bort rost på fälgar, är det nödvändigt att ta bort klarlack skyddar beläggning på fälgar innan de målas. Sand hela fälgen med 400 till 600 grit sandpapper. Avsluta jobbet med 1000 grit sandpapper.
3

Tvätta fälgar med tvål och varmt vatten. Detta avlägsnar de sista spåren smuts, skräp, och andra former av förorening. Skölj fälgar väl med rent vatten för att avlägsna alla tvålrester.
4

Täck däcken med silvertejp och tidningen. Färgen och klara beläggningen kommer att tillämpas med en spray kan. Skydda hjulen kommer att göra målningen delen av jobbet mycket lättare och bekymmersfri.
5

Applicera en rost-hämmande primer. Det finns flera rost-hämmande primers utformade specifikt för stålytor som kommer i en aerosolspray. Följ anvisningarna på burken och applicera två lager. Håll sprayburk 8 till 12 inches bort från fälgen. Applicera försiktigt den första pälsen och låt det torka i femton minuter. Applicera ett andra, tyngre päls. Låt andra pälsen torka i tjugo minuter.
6

Spray måla fälgar. Följ samma procedur som används för att applicera primern. Applicera två lager. Applicera ett tunt lager och låt det torka, och sedan tillämpa det andra skiktet. Inspektera fälgen för dropp och körningar.
7

skydda lacken med en klarlack. Klarlack material finns även i en aerosolspray. Klarlack skyddar färgen från skråmor och små repor. Hack och repor är inte bara fula, utsätter de metall vilket gör att fälgen är risk för rost.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121561.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.