Frame-anvisningar för motorcykel Polering

Polering en motorcykel ram är ett billigt företag, men en som kräver en hel del tålamod. Frame polering erbjuds av många professionella företag, även om det är en gör-det-själv alternativ för någon med tid att slutföra uppgiften. Beredningsprocessen är nyckeln, och många människor gör misstag (eller få bråttom) under denna fas, vilket resulterar i otillfredsställande polering. Nedan finns flera tips för att polera en motorcykel ram korrekt. Markera de synliga områden

Medan du tar motorcykeln isär, markera de områden där motorcykelns ram är inte synlig. Områden hos ramen döljs av gastanken eller karossen inte kommer att ses, så de behöver inte vara polerad. Denna genväg kan göra polering jobbet mycket kortare. Använd tejp för att markera de områden som inte behöver poleras.
Bestäm Finish

slags avslut på motorcykelns ram kommer att göra en betydande skillnad i förberedelsearbete. Om ramen är anodiserad aluminium (en tråkig, borstad look), kommer det första steget att slipa eller använda en kemikalie för att ta bort anodisering. Men, om ramen är målad, sedan en hög kvalitet måla remover kommer att användas först för att exponera aluminium undertill. Bort Anodisering med Oven Cleaner

> Ta bort anodisering och förbereda aluminium för polering innebär en stor mängd slipning. Använd en lätt borttagbar ugnsrengöringsmedel som en genväg för att ta bort det yttre lagret av anodisering.

Spraya ugnen renare i en skål och applicera den på ramen med en borste. Låt renare att sitta i tjugo minuter innan avtorkning. Upprepa processen. Efter den andra appliceringen av ugnsrengöringsmedel har avlägsnats, tvätta ramen med tvål och vatten. När denna process är klar, börja slipa för att avlägsna ytdefekter.

Bär alltid skyddshandskar gummihandskar vid användning av kemikalier såsom ugnen renare.
Välja slippapper

Slipning motorcykelns ram är den mest tidskrävande delen av poleringen. Det är viktigt att ta bort alla ytdefekter från aluminiumram innan polering. Börja med en låg-slippapper med en grov yta. Därifrån successivt arbeta upp till en hög-slippapper med en slät yta. Pricken, en metall restaurering, plätering och polering företaget, rekommenderar börjar med 120 sandpapper och gradvis arbeta upp till 1500 grit.
Sand in One Direction

Alltid sand i en riktning för att göra ytan av motorcykelns ram så smidigt som möjligt. Sand i fiberriktningen i aluminium för bästa resultat.
Ändra Polerdukar Ofta

Under polering, ändra polerdukar ofta. Dukarna kommer att plocka upp små partiklar, såsom skräp kvar av slipning processen, vilket kan orsaka defekter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121252.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.