Hur att måla över förkromning

Chrome är ett tunt skikt av krom över ett metallföremål. Den krom kan vara dekorativa eller ett skyddande skikt av korrosionsbeständighet till objektet. Med tiden kanske du märker krom yta blir rostig, eller kanske du inte gillar utseendet på krom. Oavsett anledning är det viktigt att lära sig rätt sätt att måla över en kromad yta för att säkerställa att färgen fäster på krom under en lång tidsperiod. Saker du behöver
Mild tvål
Rag
Sand papper
mjuk borste
självetsande primer
Paintbrush
Paint
Visa fler instruktioner

1

Förbered krom. Rengör krom med mild tvål och vatten. Använd en trasa för att skrubba krom. När du är klar, skölj den med rent vatten och låt den lufttorka helt.
2

Undersök krom. Om Chrome är rostiga, använd sandpapper med mindre än 160 grit. Sand rost ner och använd en mjuk borste för att avlägsna dammpartiklar. Fortsätt tills det mesta av rost, eller jämnas.
3

Ansök självetsande primer på krom yta. Mest självetsande primer är spray på. Slät och jämn ut primern med en pensel. Låt primern torka helt. Applicera ett andra skikt på samma sätt.
4

Måla krom med önskad färg. Om du använder sprayfärg, håll burken 10 inches bort från ytan. Spraya färgen uppåt för att säkerställa färgen inte droppar. Om du använder traditionell färg, applicera ett Tänk lager av färg jämnt med en pensel.
5

Låt första lager färg torka helt. Spraya eller måla en andra beläggning tills den önskade färgen uppnås. Låt krom yta torka i upp till tre dagar innan du använder produkten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121903.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.