Hur att rengöra en matta Foam Polering

Elektriska polermaskiner och buffertar har avsevärt förbättrat effektiviteten och kvaliteten på uppgifter som polering din bil. De polermaskiner har en kretsande rörelse som gäller polering lösning och buffs att skapa en proffsig glans på bilens finish. De elektriska polermaskiner använda kuddar för att tillämpa och polera polera. De kan återanvändas så länge de är ordentligt vårdas och ordentlig rengöring är nyckeln till att förlänga deras livslängd. Saker du behöver
Handduk
Spur Tool Review Gallon-size plasthink
Polersvamp renare
Visa fler instruktioner
1

Torka av dynan med en handduk för att avlägsna bebyggda polish. Om polish är alltför svåra att få bort med handduk, och sedan använda ett specialverktyg, som vanligtvis kallas en sporre, för att ta bort överflödigt vax.
2

Fyll en gallon-size plasthink tre fjärdedelar full av varmt vatten och tillsätt en kommersiell renare polerplatta till vattnet. Följ polerplatta renare tillverkarens anvisningar för det belopp att lägga till. Addera 3

Handtvätt den polska dynan i renare. Inte vrida eller på annat sätt vilseledande forma polerplatta medan tvätta eller du kan skada underlaget så att det inte längre kommer att hålla sig till bufferten eller polermaskin.
4

bort dynan från skopan och tryck det plant mellan handflatorna för att ta bort så mycket vatten som möjligt. Placera polerplatta i ett välventilerat utrymme för att torka. Förvara inte fuktiga polerplatta eller mögel kan bildas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121208.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.