Canvas Convertible Top Treatment

Regelbunden rengöring och underhåll förlänger livet för duk suffletter . Processen omfattar veckovisa schampon , följt av djup rengöring och tillsätta vattenavvisande . Använda produkter speciellt framtagna för duk toppar för lång livslängd . Underhålla Top Interior


Använd ett vakuum munstycke för att rengöra smuts och skräp från insidan av taket . Flytta munstycket i och runt tyg veck och skrynklor . Med hjälp av en burk med tryckluft , blast bort damm och smuts från svåråtkomliga ställen . Använd en torr trasa för att torka av skenor för att förhindra rost .
Shampoo

Välj en speciellt framtagen schampo för duk toppar . Undvik schampo som förbättrar glans . Shampoo vecka , försiktigt skrubba med ett däck borste . Etikett en borste för toppen och en för däcken , konsekvent användning av var för det avsedda ändamålet .
Rengöring

gång per månad , djupa rengöra toppen med en duk topp renare . Arbeta in produkten i toppen för en djuprengöring . Skölj noga .
Protectant

När toppen är ren , tillämpa skyddsmedel . Applicera vattenavvisande till duk toppar med flera ljus , släta rockar . Observera nivån av skydd under veckovisa tvättningar och återanvända efter behov. Du kan behöva ansöka på nytt oftare under regniga vädret .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121676.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.