Vad är syftet med No - Fault Insurance?

No - fel försäkring är bil försäkring som betalar för de skador på dig , dina passagerare och din bil efter en olycka , oavsett om du var eller inte var fel . Du och den andra parten både fil hävdar med dina individuella försäkringsbolag , snarare än att försöka avgöra vem som var fel . Effekter
p Det finns nio stater som kräver bilister att bära ett strikt täckning försäkring . En god anledning till att vissa stater kräver no-fault försäkring är att hålla domstolsväsendet från att igensatt med rättsfall som försöker avgöra vem som var på - fel i en bilolycka .
Fördelar
< br >

Denna typ av försäkring kan skydda dig mot oförsäkrade förare , speciellt ut - av - town förare som kanske inte har ansvar täckning krävs av ditt tillstånd . Det skyddar också mot hit - and- run förare eller fall där föraren har minst ansvarsförsäkring , men skadorna överstiger hans politiska maxima .
Överväganden
< p > Om drivrutinen som träffar du inte bär den erforderliga no-fault försäkring , då kan du stämma henne för sjukvårdskostnader och sakskador .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93952.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.