Typer av Car Insurance Coverage

De flesta stater kräver bilägare att bära någon typ av bilförsäkring. Kontrollera med din statens avdelning för försäkring för att hitta de specifika kraven för ditt tillstånd. Förstå olika typer av omfattningar som finns och vilka omfattningar krävs kommer att hjälpa dig att göra ett mer välgrundat beslut när de köper bilförsäkring. Ansvar

Ansvarsförsäkring Bilförsäkringar betalar för förluster till en tredje part när du är på fel i en bilolycka. De delar av en Bilförsäkringar ansvarsförsäkring politik är kroppsskada, egendoms-och ansvarsförsäkring. Kroppsskada täcker medicinska kostnader för skador som orsakas av andra. Sakskada lönar sig att reparera de skador du orsakat på andras egendom i olyckan. Ansvar är den del av politiken som krävs av staten. Olika länder har olika krav på hur mycket ansvar täckning du måste bära. Addera Omfattande

Omfattande bilförsäkring täckning täcker situationer som inte ingår i skuld eller kollision täckning. Några exempel på händelser som skulle kunna omfattas av den övergripande delen av bil försäkring är skador orsakade av stormar, vindruta byte, slå ett djur, fallande träd, skadegörelse och stöld. Du kan välja olika självrisker för stora täckning. En självrisk är hur mycket pengar du måste betala ur fickan innan försäkringsbolaget betalar resten av räkningen.
Collision

Kollision täckning täcker skador som orsakats av en kollision med ett annat fordon eller föremål. Det högsta belopp du kan få i en kollision fordran är den faktiska kontanta värdet av fordonet minus avdragsgilla beloppet du har valt. Som med stora täckning, kan du välja din avdragsgilla beloppet. Ju högre självrisk belopp, desto lägre blir din premie.
Oförsäkrade /underinsured bilist

I vissa stater, är du skyldig att bära oförsäkrade /underinsured bilist täckning. I andra stater, kan du välja att avvisa denna täckning. Du kommer att behöva underteckna ett formulär avslå denna täckning eller det kan automatiskt läggas till i er politik. Oförsäkrade bilist täckning betalar för skador på dig eller din bil med en förare som inte bär försäkring. Underinsured bilist täckning kommer att betala om föraren som orsakade olyckan inte bär tillräckligt med försäkring för att täcka dina förluster. Oförsäkrade /underinsured täckning kan också betala för förlorad lön om du inte kan arbeta på grund av dina skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93907.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.