State of New York Krav Bilförsäkringar

Som i de flesta stater idag, måste personer som vill äga och /eller driva ett motorfordon i staten New York skaffa och upprätthålla en miniminivå av ansvarsförsäkring från en registrerad bil försäkringsbolag . Detta krav syftar till att minska antalet upptäckta olyckor och se till att förarna är ordentligt förberedda för privilegiet att köra. I stället för försäkring, kan förarna också visa bevis på ekonomiskt ansvar i form av en obligation eller annan säkerhet dokumentet. Allmänna krav
Trafiken är ofta tungt på Manhattans gator.

grundläggande krävs täckning består av No-Fault (personskada skydd), Ansvar och oförsäkrade bilist försäkring bibehålls en viss minsta täckning nivåer. Ytterligare nivåer uppmuntras, men är inte nödvändigt.
No-Fault (Personskadeprevention Protection)
Alla förare måste bära Bilförsäkringar eftersom olyckor kan hända när som helst.

No-Fault (Personskadeprevention Protection) erbjuder snabb betalning av sjukvårdskostnader samt förlorade intäkter, understödd av någon skadades i den försäkrades fordonet eller för en fotgängare träffas av den försäkrades fordonet. Den lägsta nivån av täckning är $ 50.000 per person per olycka.
Ansvar
Mimimum Ansvarsförsäkring krävs är $ 25,000 för skada eller död av en person.

Om den försäkrade, eller någon som kör den försäkrades fordonet med hans eller hennes tillstånd, finns fel i en olycka som leder till personskada eller dödsfall till en annan person eller skada på egendom, täcker Ansvarsförsäkring dessa förluster, upp till vissa gränser. Vanligen kallad "25/50/10", miniminivåerna ansvarsförsäkring krävs i delstaten New York inkluderar upp till $ 25.000 för skada eller död för någon person i någon olycka, upp till $ 50.000 för skada eller död för två eller flera personer i någon olycka och $ 10.000 för egendom som skadats i någon olycka.
oförsäkrade bilist
Rapportera en olycka till polisen för att lämna in en fordran.

Även krävs enligt lag, bär inte varje förare erforderlig försäkring. Olyckor som leder till personskador eller dödsfall till den försäkrade eller någon i den försäkrades fordonet, på grund av försumlighet av ett oförsäkrat förare, omfattas av oförsäkrade bilist försäkring på samma miniminivåer som krävs för personskada eller dödsfall genom Ansvar täckning, såsom beskrivits ovan. Addera ytterligare täckning
köpa ytterligare försäkring ifall.

Ytterligare (men inte nödvändigt) täckning kan innefatta en kombination av kroppsskada ansvar, egendom skadeståndsskyldighet, underinsured bilist, kollision, omfattande, medicinsk betalningar, Dödsfall & lemlästning, och Gap försäkring.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93929.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.