Icke-ägare Försäkringsinformation

Det finns ett antal skäl till varför en person som kanske inte äger ett motorfordon, men ändå vill vara täckt med bilförsäkring. Människor som bor och arbetar i ett storstadsområde med tillgång till kollektivtrafik och studenter som bor på campus kanske inte vill ha den extra kostnaden för en bil betalning, parkeringsavgifter och vanliga försäkring. Men kanske de vill tryggheten att veta att de är försäkrade när de hyr en bil eller låna en från en vän. Överväganden
p Det finns flera begränsningar för täckningen som tillhandahålls av icke-ägare politik bilförsäkring. Denna politik vanligtvis täcker inte fordon som ägs av försäkringstagaren. De omfattar inte fordon som används för uthyrning eller för fordon som tillhandahålls av din arbetsgivare. De också inte vanligtvis omfatta fordon ägda av familjemedlemmar eller bosatta i ditt hushåll.
Funktion

Icke-ägare försäkringen endast ger sekundär bevakning för försäkringstagaren. Detta innebär att försäkringen tilldelats fordonet skulle ha det primära ansvaret för att betala någon försäkringsskada. Den icke-ägare politik skulle ge täckning först när alla andra former av försäkringar är uttömda. Vid denna punkt, skulle det icke-ägarpolicy vara ansvarig för eventuella krav utöver vad de primära politik skulle täcka.
Varning

Icke-ägare Bilförsäkringar ger inte kollision eller omfattande täckning. Det ger bara ansvar täckning för sakskador och personskador. Denna typ av försäkringar som vanligen inte ger vägassistans eller hyra ersättning.
Missuppfattningar

skillnad från många auto försäkringar, kommer en icke-ägare försäkring inte ger täckning för ett fordon som du köper. För den nyinköpta fordon som skall täckas, måste du kontakta ditt försäkringsbolag, begära lämplig täckning och uppfyller försäkringsbolagets krav för utbetalning av bidraget.
Fördelar

Non-ägare bilförsäkring inte ger skydd mot skadeståndsansvar vid någon skadas av dig i en at-fel olycka. Det ger också skydd mot oförsäkrade eller under-försäkrade bilister och ger personskador skydd. Att ha en icke-ägare politik kan också förse dig med erforderlig försäkringsbevis i fall du stoppas av polisen om fordonet du kör är täckt eller inte.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93829.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.