Fördelarna med att bo med Auto Insurance i många år

Om du bor i USA och äger en bil, statlig lag förmodligen kräver att du bära Bilförsäkringar. Du kanske frestas att hoppa från ett företag till ett annat i syfte att spara pengar, men bor hos samma företag sparar du mer på lång sikt samt att hjälpa dig att undvika juridiska problem i samband med brist på försäkring. Lojalitet rabatt

Vissa auto försäkringsbolag erbjuder rabatter på dina premier om du har varit med dem i flera år. Många företag erbjuder en 5 procent rabatt om du har varit på företaget i mer än fem år. Detta kallas en lojalitet rabatt. Du är mer sannolikt att få en lojalitet rabatt om du har inte haft någon på-fel olyckor eller citat trafiken under den period du har täckts.
Credit Building

Betala din faktura Bilförsäkringar i tid varje månad kan hjälpa till att öka din kreditvärdighet. Detta är särskilt viktigt om din kredit värdering är låg till att börja med. Vissa auto försäkringsbolag tar ut högre priser till människor med dålig kredit poäng, så förbättra din kredit genom att stanna med samma försäkringsbolag kan du spara pengar. Addera ditt försäkringsbevis

Om du byter försäkringsbolag, riskerar du att bli utan täckning för ett par dagar mellan annulleringen av den gamla politiken och början på det nya. Detta skulle kunna få allvarliga ekonomiska eller juridiska konsekvenser bör du hamnar i en olycka under denna lucka.

Vidare kan Department of Motor Vehicles markerar dig som oförsäkrade när ditt gamla försäkringsbolag rapporterar annullering. I vissa stater, kan din licens avbrytas tills frågan är löst. Om du bor hos samma försäkringsbolag, undviker du dessa problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93922.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.