Varför är en bil olycksfallsförsäkring viktigt?

Bilolycka försäkringar ger ekonomisk täckning för skador eller skador till följd av en olycka som orsakats av försäkringstagaren. De flesta stora försäkringsbolag erbjuder flera nivåer av fordonsindustrin olycka täckning. Medan kostnaden för olycksfallsförsäkring kan vara betydande, det finns flera skäl till att det är viktigt för varje förare att vara försäkrad. Typer
p Det finns flera typer av bilförsäkringar som kan skydda en förare i händelse av en olycka. Den vanligaste formen är kollision försäkring, som vanligtvis är ett valfritt tillägg till en vanlig försäkring. Kollision betalar föraren för skadorna på sin egen bil, antingen från en olycka med en annan bil eller en enda bilolycka, som att köra av vägen.

Oförsäkrade bilist försäkring skyddar förare som är inblandade i en olycka orsakats av en annan förare som saknar bilförsäkring. Denna typ av försäkring betalar för skador eller medicinska kostnader i samband med olyckan.
Funktioner
p Det finns flera funktioner i olycksfallsförsäkring som gör det viktigt. En vanlig försäkring innehåller kroppsskada försäkring som betalar för sjukvårdskostnader i samband med skada eller död av en annan bilist eller fotgängare.

Egendomsskador också ingår i en olycka försäkring, betala för skador på andra fordon som samt offentlig och privat egendom, inklusive vägskyltar, landskapsarkitektur och brevlådor.
Betydelse

Förutom att förse förare med frid i sinnet, har olycksfallsförsäkring några mycket praktiska betydelse. Kostnaden för bilreparationer kan vara mycket mer än en förare på fel för olyckan har möjlighet att betala. Samtidigt, de medicinska kostnaderna för skada eller död av en annan förare kommer sannolikt att bli mycket dyrt.

Olycksfallsförsäkring begränsar förarens ansvar i dessa situationer, och samtidigt ge en förutsägbar årlig eller månatlig premie och en stabil avdragsgill betalning belopp på eventuella anspråk, vilket gör det lättare att planera Bilförsäkringar som en del av en budget.
Alternativ

flesta förare väljer olycksfallsförsäkring via en privat försäkringsbolag. Vissa leverantörer kombinera Bilförsäkringar med livförsäkring, husägare försäkring och kompletterande försäkringar i ett rabatterat paket. För låginkomsttagare förare, stater som Kalifornien erbjuder en statsunderstödd rabatt program olycksfallsförsäkring för att skära ned på antalet oförsäkrade förare på vägen.
Påföljder

Straffen för körning utan olycksfallsförsäkring kan vara allvarliga. Ansvar för skador och eventuella kostnader i samband med en rättegång är en av de mest allvarliga möjliga straff. Varje stat utom New Hampshire kräver olycksfallsförsäkring för alla fordon. Detta innebär att oförsäkrade förare inte lagligen kan registrera ett fordon. Det kan också utsätta oförsäkrade förare till böter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93885.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.