Bilförsäkring Avbokning Krav

Oavsett om du har sålt din bil, hittade mer överkomligt täckning med en annan transportör eller flyttas till ett tillstånd där din bilförsäkring transportören inte är licensierad, måste du kontakta din operatör för att anmäla att du vill ha att avboka din försäkring för att få en ny politik med en annan transportör.
Fördelar

upprätthålla en positiv rapport med din operatör kommer att hjälpa dig att återvända till samma bärare i framtiden med samma fördelar som du kanske har haft stunder under deras politik.
Kommunikation

De flesta försäkringsbolag erbjuder ett avgiftsfritt kundnummer servicetelefon där konsumenterna kan verbalt förmedla ett beslut att avbryta. Andra alternativ är att skriva transportören, eller avbryta nätet.
Process

Försäkringsbolagen normalt kommer att lista en särskild process att följa för annullering. Se till auto politik för detaljer eller kontakta en agent eller bäraren direkt.
Rabatter

Många flygbolag tillämpar rabatter för år av ständig politisk underhåll. Att flytta till ett annat flygbolag kommer att orsaka dessa rabatter går förlorade. För dem som fortfarande gör betalningar på din bil, kräver en lienholder full täckning i alla lägen. Avbryta en policy kan vara orsaken till lienholder ta betalt för framtida täckning på en högre premie.
Varningar

inte bara sluta betala en premie, eftersom detta kommer att leda i försäkringsgivare avbryter politik för utebliven betalning. Detta kan negativt påverka en kreditupplysning, och det kan göra det svårare för att köpa bilförsäkring i framtiden. Kör inte bil förrän omfattas av en ny politik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93848.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.