Hur du skyddar mot Bilförsäkringar Bedrägeri

Bilförsäkringar bedrägerier har blivit ett stort problem i USA under de senaste åren. Det kostar alla i form av högre försäkringspremier. Skydda dig mot Bilförsäkringar bedrägerier börjar med att veta hur brottslingar iscensätta olyckor, kör defensivt, och vad du ska göra om du är i en olycka. Instruktioner
1

Inse de omständigheter som kan sätta dig i fara av att vara ett offer för en iscensatt olycka. Till exempel, skär en bil plötsligt av bilen framför dig. Bilen framför dig slams på hans bromsar, och om du följer för nära, kan du inte sluta i tid och bakre änden honom. Skydda dig mot detta bedrägeri genom att alltid låta massor av avståndet mellan dig och bilen framför dig.
2

Rapportera alla olyckor till ditt försäkringsbolag. Försök inte att lösa på platsen, särskilt med kontanter. Skaffa namn, adresser och telefonnummer till de personer i andra fordon (ibland kommer det att finnas en hel del med en iscensatt olycka) och alla vittnen.
3

Håll en engångskamera i din handske rutan för att fotografera bilen skadas och det omgivande området i händelse av en olycka. Om någon försöker lämna in en försäkringsskada mot dig för mer skada än gjordes på grund av olyckan, har du bilder att visa vad bilen såg ut på platsen.
4

Ring polisen när du är inblandad i en olycka. Rapporter vanligtvis inte ansökt om olyckor som resulterar i egendomsskador ensam. Men polisen kommer att vara en extra uppsättning ögon för hur många vittnen fanns och hur många som var i den andra bilen, bör deras vara någon diskrepans mellan vad du kommer ihåg och vad den andra föraren rapporterar till ditt försäkringsbolag.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93800.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.