Hur kan jag sänka mina betalningar bilförsäkring Efter en olycka?

Lämna in en fordran bilolycka, i många fall, kan öka dina premier. Efter att du har haft en bilolycka, finns det flera saker du kan göra för att sänka dina försäkringspremier. Det belopp du sparar kan variera från företag till företag. Varje försäkringsbolag kommer troligen att ha en mängd olika alternativ för att spara pengar på grund av konkurrensen på försäkringsbranschen. Instruktioner
1

Fråga ditt försäkringsbolag om rabatter. Kontrollera med ditt nuvarande försäkringsbolag för att se hur mycket dina försäkringspremier kommer att öka som en följd av olyckan, och fråga om olika sätt att sänka dina premier. Ditt försäkringsbolag kommer inte vill förlora dig som kund, och de kan erbjuda en plan för att hjälpa dig att minska dina premier.
2

Gör en lista på fem eller sex olika försäkringsbolag du skulle överväga göra affärer med. Ta dig tid att ringa alla försäkringsbolag på din lista och fråga om de olika rabatter som de erbjuder. Du kommer att behöva ge dem viss information, inklusive din senaste olyckan. Ta reda på vilket företag som har den bästa kombinationen av alternativ som kommer att minska dina försäkringspremier. Addera 3

Överväga att öka din självrisk eller ta en säkerhets kurs. Självrisk är out-of-pocket kostnader du måste betala innan försäkringsbolaget kommer att betala en fordran. Om din självrisk är $ 250, till exempel överväga att öka det till $ 500 eller $ 1000. Vissa företag erbjuder kurser via National Safety Council att, efter slutförandet, kommer att minska dina försäkringspremier. Fråga din leverantör och potentiella leverantörer om sådana kurser.
4

Genomföra ändringar direkt. Vare sig det är med din nuvarande försäkringsbolag eller med ett nytt företag, vill du att ändringarna ska träda i kraft omedelbart.
5

Få information om andra ändringar i politiken. När du lägger din husägare eller hyresgäster försäkring på din Bilförsäkringar, kan du få en rabatt från många försäkringsbolag. Ett annat sätt att kunna minska dina premier är genom att lägga till en annan bil till din bil försäkring, kvalificera dig för multi-fordonet rabatt. Om du får försäkring från ett nytt företag, kan du vara få rabatt genom att köpa försäkringen direkt från deras hemsida. Andra roliga grejer att utforska inkludera din ålder. Om du är 50 år eller äldre, kommer vissa företag att ge dig en betydande rabatt. I vissa fall kan rabatten skulle vara så mycket som 45 procent, enligt hemsidan Insure.com.
6

Betrakta en annan bil. Den typ av bil du har kan också påverka dina försäkringspremier. Sportbilar har en tendens att få högre premier. Två-dörrars bilar har ofta högre premier än sina fyrdörrars motsvarigheter. Om du är i marknaden för en ny bil, kanske du kan köpa något som har lägre försäkringspremier
7

Låt ditt försäkringsbolag vet om du parkera din bil i ett låst garage,. Nämna några larm , nämner krockkuddar och andra säkerhetsfunktioner. Om du är på väg att flytta, överväga att flytta till ett område som har en lägre kriminalitet, vilket också kan leda till en lägre premie.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93873.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.