Hur bilen du väljer påverkar din Bilförsäkringar

En faktor som påverkar din kurs bilförsäkring är den typ av bil du väljer att köpa. Vissa bilar kostar mer att försäkra än andra bilar, med äldre, billigare, utilitaristiska bilar generellt kostar mindre att försäkra än nya, dyra, sportiga bilar. Andra variabler som påverkar försäkring hos ett fordon är dess popularitet med bil tjuvar, kostnaden för att reparera bilen och bilens övergripande säkerhet rekord. Bilstölder

En bil som är populärt med bil tjuvar kommer att kosta mer att försäkra än en bil som inte är typiskt ett mål för stöld. Enligt National Insurance Crime Bureau, var fordonet mest stulna i USA under 2008 en 1994 Honda Accord. Äldre bilmodeller kan vara ett mål för tjuvar eftersom de kan brytas upp och delar säljs.
Car reparationskostnader

Lyxbilar kan kosta mer att försäkra att de kosta mer att reparera efter en olycka. Delar för dessa bilar kostar mer och är ofta i kortare utbud. Dessutom kan verkstaden arbetstagarna behöver ytterligare utbildning för att arbeta på lyxbilar och därmed kan ett högre årstakt.
Safety Rekord

Ett fordons säkerhet rekord påverkar också sin försäkring ränta. Bilar som innehåller säkerhetsfunktioner som är avsedda för att hjälpa föraren att undvika en olycka kostar mindre att försäkra. Dessutom funktioner som minimerar skador på passagerare och fordon efter en kollision minskar också försäkringspremier. Å andra sidan, funktioner som ökar sannolikheten för en försäkring olycka orsakar priserna att gå upp, som med sport utility vehicles som kan tippa när man svänger.
Hästkrafter

Mer kraftfulla bilar kostar mer att försäkra, speciellt bilar med motorer över 500 hästkrafter.
Andra drivrutiner

Profilen av den genomsnittliga personen kommer att köra en viss bilmodell också påverkar försäkringspremien för fordonet eftersom kollision och omfattande priser är baserade på en modell förlust historia. Till exempel kommer en bil som är populär bland oerfarna tonåring förare kosta mer att försäkra än en bil som är mer sannolikt att drivas av medelålders förorts kvinnor.
Dyraste och minst dyra bilar till Försäkra

Enligt Insure.com, är den dyraste bilen att försäkra bland 2010 modeller Porsche 911 Carrera GT2 tvådörrars coupe. En 40-årig man med en bra drivande post kommer att betala i genomsnitt $ 2943 för att försäkra den här bilen. Den billigaste 2010 bil att försäkra är Mazda Tribute, som kostar $ 1070 för att försäkra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93893.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.