Vad behöver du för bilförsäkring?

Auto olyckor kan vara mycket svårt om inte skrämmande situationer, beroende på skador, skador, oavsett om bilen är fortfarande användbar och oro eventuella rättsliga åtgärder. Du kan drabbas av betydande reparations-och sjukvårdskostnader. Auto försäkring befriar denna börda och ger sinnesfrid, men du måste förstå politiken och se till att du är tillräckligt är täckt. Försäkringar typer

Bilförsäkringar kan delas in i två huvudkategorier: ansvarsförsäkring, som ska betalas till en annan part för skador eller personskador som försäkringstagaren orsakat, och kollision /all risk täckning för skador på bilen och skada för de ombordvarande. Det finns också stora täckning, som täcker skador på försäkringstagarens bil som inte är orsakade av kollision med en annan bil. Addera Vilken typ behövs?

Alla stater mandat ansvar täckning på en miniminivå, men många individer väljer att försäkra på högre nivåer i fall en dom överskrider försäkringen s gränser. Kollision /all risk täckning och stora täckning bör bestämmas av bilens aktuella värde. Behövs


Information När du ansöker om en policy, försäkringsbolag kräver ägaruppgift, inklusive körkort nummer, auto fabrikat, årsmodell och serienummer. Speciella funktioner som krockkuddar och säkerhetssystem, samt när bilen lämnas över natten (i ett garage, till exempel), bör lämnas också. Du bör känna till de ungefärliga miles du kör varje år och om bilen används i affärer eller köra till jobbet.
Överväganden

Vara uppriktiga om eventuella tidigare olyckor eller biljetter och ärlig om dina körvanor. Företag kolla med statliga myndigheter och konsumentorganisationer kreditbolag att kontrollera denna information. Individer utan brott få lägre priser, men alla licensierade förare kan få försäkring.
Självrisk

Bestäm vad du behöver för självrisker. Du kan hålla dina premier ner med högre självrisker, men du kommer att betala mer för kostnader under det avdragsgilla beloppet.
Fråga en Agent


Om du har frågor eller behöver Mer information om vilken typ av täckning för att få, tala med din försäkringsagent.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93851.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.