Vilken typ av Auto Insurance behövs i Texas ?

Om en bilolycka är ditt fel , du är ansvarig för att betala kostnaderna för den andra förarens egendom och skador . För att göra dessa betalningar , kräver Texas förare att ha försäkring bil ansvar i ett minimibelopp som anges av statliga regler . Minsta försäkring

och med augusti 2010 , är det minsta erforderliga försäkringsskydd i Texas $ 25,000 för varje skadelidande och $ 50.000 för varje olycka , plus $ 25.000 för skada på egendom i varje olycka . Den 1 januari 2011 ska de erforderliga minsta försäkringsskydd ökar till $ 30.000 för varje skadad person , upp till totalt $ 60,000 per olycka , medan egendomsskador kraven förblir desamma .
Påföljder

Texas kräver att du har ett proof -of - försäkring kort och visa det vid bestämda tidpunkter , till exempel när bad om det genom en brottsbekämpande myndighet eller när du får ditt körkort . Att inte ha försäkring kan resultera i böter , för närvarande mellan $ 175 och $ 350 , för en första övertygelse och högre för efterföljande domar .
Överväganden

Ansvarsförsäkring täcker endast ditt ansvar till den andra föraren och inte betalar för skador på din bil eller skada till dig eller dina passagerare . För att täcka dina skador och dina passagerare , måste du ha medicinsk betalningar eller personskada skydd ( PIP ) täckning . För att täcka skador på din bil , måste du ha kollision försäkring .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93957.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.