Del 7 Försäkring förordningar

Alla kanadensiska provinsiella och territoriella regeringar kräver drivrutiner för att bära ansvarsförsäkring. Förutom att försäkra andra människor och deras egendom, täcker försäkringen även de sjukvårdskostnader och inkomstbortfall för föraren. I British Columbia, är denna försäkring uppdrag genom försäkring (Vehicle) Act. Det måste köpas från statligt drivna Insurance Corporation of British Columbia (ICBC). Del 7 i lagen omfattar "no-fault" olycksfall i arbetet. Medicinsk och fördelar Rehabilitering

ICBC betalar för all medicinsk behandling, inklusive vilken typ av terapi eller protes, så länge det faller inom ICBC riktlinjer som "rimliga" och "nödvändiga". Det finns en $ 150.000 cap. Inga medel från ICBC kan användas om Sjukvård Plan medel finns för att täcka kostnaderna för behandling. Rehabiliteringskostnader som möter med ICBC riktlinjer betalas endast om ingen annan försäkring täcker dem. Kvalificerad rehabilitering kostnader ingår återmontering en bostad för att rymma en rullstol, som ger en i hemmet skötare och med köpa en bil för någon som inte längre kan använda allmänna kommunikationer.
Totalt handikappersättning (TTDs)

skadade täcks för TTDs om närvarande anställd eller anställd i minst sex månader under den senaste 12-månadersperioden. För personer som kvalificerar sig, är funktionshinder betalas för den tid de inte kan arbeta på sitt jobb upp till högst 104 veckor. Människor som inte kan arbeta på alla arbetsplatser emot betalningar tills de kan arbeta, eller fyller 65 år.
Hemmafru Fördelar

en hemmafru som är skadade och inte kan utföra regelbundna hushållning uppgifter kompenseras för de kostnader som uppstår för att betala någon för att göra dem. För närvarande är den högsta tillåtna per vecka $ 145. Dessa förmåner betalas också tills personen kan återuppta uppgifterna, upp till 104 veckor. I händelse av att personen aldrig kan återuppta dessa uppgifter, fortsätter ersättningen tills personen fyller 65 år. Addera Beräkning av TDD

funktionshinder betalning är baserad på en vecka belopp. Det beräknas genom att dividera det faktiska antal dagar och veckor arbetat under de föregående 12 månaderna. Betalningen är 75 procent av den totala. Om personen är inaktiverad för mindre än en vecka, är det belopp proportionellt för varje dag missade arbete. Om denna summa är mindre än $ 5, det finns ingen betalning. När en person får förmåner från Workers Compensation Board, är WCB ansvarig för funktionshinder betalningar. För en person som omfattas av den kanadensiska pensionsplanen eller Quebec Pension Plan, oavsett belopp som mottagits från dem dras av från utbetalningen från ICBC.
Andra förmåner

Del 7 erbjuder dödsfallskapital, förlust av makar stöd förmåner och annat viktigt stöd för olycksoffer. Alla de fördelar som finns i del 7 är bäst förklaras av en kvalificerad försäkringsmäklare. Den Insurance Brokers Association of British Columbia har en katalog som är användbart. Den Försäkringsbyrå i Kanada är också en utmärkt resurs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93974.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.