Olycka rabattbestämmelser

Om du är i en bilolycka, kontakta myndigheterna direkt, särskilt om det finns skador eller olyckan orsakar skador på egendom av något slag. När det finns skador, försäkringsbolag har normalt ett anspråk förfarande som de följer för att betala för reparationer, medicinska räkningar eller andra kostnader. Även om varje företag har sina egna metoder, finns det några generella likheter bland alla trafikolyckor procedurer. Arkiv Ditt påstående


Enligt Allstate Insurance, är det första steget efter en krasch för att lämna in ansökan. Gör detta via telefon eller online, eller träffa en representant för företaget. Du behöver en hel del information när du lämnar in din ansökan, inklusive eventuella detaljer polisanmälan tillsammans med försäkring och annan information från andra som är inblandade i olyckan, om tillämpligt. Även om ditt försäkringsbolag ska ha alla relevanta uppgifter om ditt fordon på filen, bör du fortfarande har ditt chassinumret och märke och modell av din bil till hands när du lämna in din ansökan. Du kanske också behöver ditt körkort information.

När lämna in en fordran, avslöja om det fanns några skador i olyckan. Ha all medicinsk information hands, så du kan ge den till ditt försäkringsbolag. Rapport om det fanns några skador på andra typer av egendom som en följd av olyckan.
Täckning och reparationer

påståenden processen kan variera beroende på om olyckan är ditt fel. Om inte ditt fel, kan ditt försäkringsbolag göra mycket av uppdragen för att säkerställa den andra förarens bärhandtag din ansökan snabbt. Om det är ditt fel, eller den andra föraren inte har försäkring, kommer du att gå igenom din egen bärare.

Varje policy är annorlunda, liksom försäkringsskydd självrisker. Självrisken är det belopp du måste betala ur fickan innan din försäkring sparkar i. Efter att ha granskat din täckning med din agent, kommer han troligen schemalägga en uppskattning för att bedöma skadorna på din bil. En byrå-föredragen mekaniker kan göra detta eller så kan du få en privat uppskattning från en eller flera mekaniker att underkasta sig din operatör.

När du har en uppskattning, kommer ditt försäkringsbolag tillåta typiskt reparation av en godkänd mekaniker och betala i butiken direkt. I vissa fall kan du få en check för att täcka de beräknade kostnaderna och har möjlighet att arbeta med reparation företag som du väljer.
P Om du har hyrbil täckning, ditt försäkringsbolag antingen kommer att ersätta dig för tillåten kostnader medan ditt fordon är på reparation eller kommer att betala hyra byrån direkt. Addera ditt krav mot dig
p Om olyckan är ditt fel, din försäkring Företaget kommer att arbeta med den andra föraren (s) för att utreda olyckan, få uppskattning och betala vad du är skyldig. Du måste betala din självrisk och eventuella avgifter utöver din täckning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93953.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.