Obligatorisk ansvarsförsäkring i Utah

Precis som andra stater , kräver delstaten Utah förare att bära ansvarsförsäkring . De som inte uppfyller de krav som staten kan möta hårda straff . Identifiering

Ansvarsförsäkring täcker skador på andra människor och egendom när du är på fel . I Utah , skall föraren bära både kroppslig försäkring personskador samt skador på egendom ansvarsförsäkring .
Betydelse

Ansvarsförsäkring hjälper till att betala för medicinska räkningar och skador på egendom . Om beloppen överstiger din nuvarande ansvar täckning , kommer du att vara ansvarig för resten .
Överväganden

Som av 2009 , kräver Utah ett minimum på $ 25,000 kroppsskada Skadeansvarsförsäkring för skada på en person , och $ 65.000 för kroppsliga skador på två eller fler personer . Den minsta för egendomsskada ansvarsförsäkring är $ 15.000.
Påföljder

straff för att inte ha den nödvändiga försäkringsskydd är $ 400 för den första förseelsen och $ 1000 för andra brott . Addera Varning

dem som dömts för att inte ha rätt försäkring kan också ha sin licens tillfälligt och kommer att behöva gå igenom processen att få sin licens återinföras .
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93942.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.