Hur du köper Florida bilförsäkring Online

Florida, till skillnad från vissa stater, kräver drivrutiner för att få en personskada skydd (PIP) som en del av ansvar täckning. Detta skyddar dig från olyckor, oavsett om ditt fel eller inte. Du egen försäkring täcker dig och försäkrade åkande fordon för medicinska, begravningskostnader och förlorade löner till följd av en olycka. Vissa stater erbjuder inte denna täckning, och försäkringstagaren är ansvarig för sina egna medicinska betalningar, om det vållat skadan. Instruktioner
1

Samla all nödvändig information. Har din licensinformation, Vehicle Identification Number (VIN), och år, märke och modell av fordon du vill försäkra, tillsammans med rätt information för andra personer i ditt hushåll som du vill lägga till i politiken. Notera din vecka körsträcka och om varje fordon används för personligt, nöje eller affärsmässigt bruk. Skaffa datum för eventuella bilolyckor och vem som var fel, och alla biljetter eller licens och peka information.
2

Kontakta institutionen för motorfordon (DMV) i ditt område. Ta reda på om du måste ha kroppsskada ansvar täckning --- Florida kräver detta för vissa förare, oftast de med vissa brott eller en olycka historia. Ta reda på din lokala DMV antalet poäng du har på din licens och datum och avgifter av varje du är osäker. Du behöver den här informationen för en exakt prisuppgift.
3

Få offerter från flera försäkringsbolag. Florida State DMV Online Guide föreslår emot offerter från Insurance.com eller InsureMe.com. Tänk nationell-baserade försäkringsgivare, såsom State Farm eller Allstate, som har lokala agenter i ditt område. Kontrollera nationell-baserade leverantörer som inte har någon lokal närvaro, men ändå erbjuda låga priser, såsom progressiv, Esurance eller Unitrin Direct. Fråga vänner och familj som de använder. Kontrollera med Better Business Bureau för att bestämma betyg och klagomål historia för lokalt baserade företag.
4

Fyll i alla citatet informationen. Oavsett om du ska använda Florida State DMV rekommenderade leverantörer insurance eller söka försäkring genom ett av de företag som du hittat, kan du få en offert genom att lokalisera alternativet på bolagets hemsida. Skicka in all din information som du samlat för att få en korrekt offert. Välj ditt fordon täckning. Om du har någon täckning frågor, ringa försäkringsbolaget för att förtydliga. När du väljer ett gynnsamt företaget och pris, kan du köpa den politiska online.
5

Betala din krävs handpenning eller första månadens betalning för den politik ni har valt. Input dina kreditkortsuppgifter, utgångsdatum och säkerhetskod i aktuella rutor för din betalning. Input checkkonto uppgifter om betalar direkt ut från ditt lönekonto. Betala för politiken i sin helhet om du föredrar. Skriv ut ditt försäkringsbevis för att hålla i din bil, krävs enligt Florida lag. Din totala politiska informationen skickas till dig vid ett senare tillfälle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93910.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.