Full täckning Bilförsäkringar Definition

Full täckning Bilförsäkringar består av två huvuddelar: ansvar och omfattande /kollision. Alla stater kräver förarna att antingen bära minimibelopp för ansvarsförsäkring eller att bevisa att de är ekonomiskt kunna betala för eventuella skador de orsakar. Omfattande och kollision försäkring är valfria omfattningar, även om du finansiera din bil, kommer din långivare oftast kräver att du har dem. Ansvarsförsäkring

ansvarsförsäkring skyddar andra personer från skada eller skada du kan orsaka. Ett exempel på ansvarsförsäkring är 25/50/25. En politik med denna mängd av försäkring ger $ 25.000 i kroppsskada skydd för en enskild person skadades i en olycka, $ 50.000 i totala kroppsskada skydd för alla människor skadas i en olycka och $ 25.000 för skada på egendom i en olycka.

Omfattande och kollision försäkring

Omfattande och kollision försäkring betala för skador på ditt fordon. Kollision täckning betalar för skador som orsakats av en olycka. Omfattande försäkring betalar för skador från eventuella andra orsaker. Till exempel, om din bil är skadad i en hagelstorm eller träffas av ett fallande trädgren, skulle den omfattas av heltäckande försäkringar. Omfattande försäkring betalar också om din bil blir stulen.
Självrisk

När du köper omfattande och kollision försäkring, måste du välja ett avdragsgillt. Självrisken är det belopp du betalar in mot alla anspråk innan försäkringsbolaget betalar någonting. Ju högre du ställer din självrisk, desto lägre blir din premie kommer att bli.
Släppa Omfattande och kollision försäkring
p Om ditt fordon är skadad i en olycka, får försäkringsbolaget bara betala för reparationer upp till Kelley Blue Book värdet på din bil. Så om, till exempel, är den blå boken värdet av ditt fordon $ 2,000, det är hur mycket försäkringsbolaget kommer att betala för reparationer efter en olycka. Därför väljer många att släppa omfattande och kollision omfattningar på äldre-modell fordon.
Övriga omfattningar

En auto försäkring kan innehålla ytterligare omfattningar såsom personskada skydd och oförsäkrade /underinsured bilister. Personskada skydd lönar sig att behandla skador som drabbar förare och eventuella passagerare i försäkringstagarens bil. Oförsäkrade och underinsured bilister försäkring täcker dig och din familj om du drabbas av någon som inte har någon försäkring eller inte tillräckligt försäkring för att täcka en förlust. Denna täckning betalar också om du drabbas av en hit-and-run drivrutin eller om du drabbas av en bil medan du går. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93898.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.