Hur man testar Delco Remy Generatorer

Delco Remy är ett företag som tillverkar generatorer och startmotorer. De har varit i branschen i mer än 100 år och gör nu motordelar som har hög strömstyrka effekt och tål intensiva driftstemperaturer. Använd en voltmeter för att testa din Delco Remy generator för sundhet och kontrollera batteriets utgång samtidigt. Förser batteriet makt att starta motorn och generatorn förser batteriet med laddning ström när motorn är igång. Båda måste vara frisk för din bil att köra ordentligt. Saker du behöver
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

öppna motorhuven på din bil och hitta batteriet när motorn inte är vevas. Batteriet är ett fast, rektangulär komponent oftast nära en fender. Batteriet kan ha ett plasthölje. Ta bort locket om det gör.
2

Identifiera positiva och negativa batteripolerna. Batteripolerna är de upphöjda plintar att batterikablarna är anslutna till. Den positiva batteripolen har en röd kabel-kontakt och ett plustecken bredvid. Den negativa inlägg har en svart kabel kontakt och ett minustecken bredvid.
3

Fäst den positiva, eller rött, voltmeter testa ledningen till den positiva batteripolen, och den negativa, eller svart , voltmeter testet leda till negativa batteripolen. Kontrollera avläsningen på voltmetern innan motorn dras runt. Mätaren kommer att testa spänningen i batteriet. En läsning mellan 12,5 och 12,8 volt är normalt för en stark batteri.
4

Dra runt motorn och kontrollera voltmetern avläsning igen. Medan motorn är igång, mäter voltmeter de volt i generatorn. En läsning mellan 13,6 och 14,3 volt anses optimalt för en frisk generator. En mindre läsning är en indikation på Delco Remy generator behöva bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65680.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.