2004 Chevy Suburban reservdäck Carrier Problem

De 2004 Chevrolet Suburban reservdäck bärare problem kan oftast spåras tillbaka till sträcka bultarna sönder och reservdäcket är svårt att ta bort från bäraren. Reservdäcket på Suburban ligger under baksidan av fordonet. Det kan sänkas ned med en kabel genom att skruva en bult montering. Hoist Montering Underlåtenhet

reservdäck bäraren styrs av en bult belägen under mattan eller mattan i baksidan av Suburban. Då vände med rörtång, det höjer och sänker lyftanordningen. Den outnyttjade-däck lyftanordning kan fastna, vilket inte gör reservdäcket sänkas. Denna lyftanordning fungerar inte eftersom växlarna inte är korrekt installerade. Reservdäcket lyftanordningen behöver bytas för att åtgärda detta problem.
Cable Jams

lyftkabel som håller reservhjulet på 2004 Chevy Suburban kan fastna , förebygga reservdäcket från att höjas eller sänkas. Kabeln kan fastna i nedsänkt läge efter reservdäcket har avlägsnats såväl som i det upplyfta läget som förhindrar tillträde till reservdäcket. Kabeln blir veckad och trasslar in sig i lyftanordningen, skapar problemet. Kabeln måste bytas ut och lyftanordningen måste inspekteras för skador.
Gängor Stripping

När reservdäcket sänks på 2004 Chevy Suburban, en gängad bult belägen på änden av kabeln har en bärare vinge. Bäraren vinge lossas så reservdäcket kan avlägsnas. Bäraren vinge montering kan skada gängorna på bulten, vilket inte tillåter bäraren vingen ska anbringas eller skruvas på plats igen. Den strippa tillskrivs ett problem med gängning av bulten och transportören vinge inte matcha under tillverkningen. När bäraren vingen skruvas ur bulten, det skadar bulten, strippa bultgängorna. Bäraren flygeln och bult behöver bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67037.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.