Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man tar bort den främre stötfångaren på en 325 BMW

Om du behöver byta ut den främre stötfångaren på din 325 BMW på grund av skada eller bara vill ändra utseendet på din bil , kan du ta bort den främre stötfångaren i ungefär en timme utan alltför mycket besvär . Den främre stötfångaren av BMW är fäst med Torx skruvar som kan tas bort med en Torx bit och hylsnyckel . Du kan spara tid och pengar genom att ta bort den främre stötfångaren själv . Saker du behöver
platt skruvmejsel
Torx bit
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

in en platt skruvmejsel i spåren på båda sidor av en av linserna signallampan på 325 BMW främre stötfångaren och bänd försiktigt av bakstycket från stötfångaren . Loss ledningarna kontakten från baksidan av linsen och ställa pluggen inuti stötfångaren ramen. Upprepa processen för de återstående tre linserna signallampan på främre stötfångaren .
2

Lossa de fyra skruvarna för främre stötfångare med en Torx bit och hylsnyckel . De fyra skruvarna är synliga från undersidan av främre stötfångaren med två bultar längs framsidan och en på varje sida av stötfångaren .
3

Skjut den främre stötfångaren rakt ut från fordonets ram och kontrollera att alla elektriska ledningar är fri från stötfångaren . Ta bort den främre stötfångaren från 325 BMW och ställ den ur vägen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63532.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.