Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Konvertera en bärgning titel i Ohio

Om din bil har varit inblandad i en krasch, en brand eller en översvämning eller på annat sätt skadas, kan ditt försäkringsbolag beslutar att det inte är värt att fastställande och rädda den. Men det betyder inte att ditt fordon aldrig kan vara fast eller kört igen. Du kan behålla och reparera fordonet, men Ohio lagen kommer inte låta dig ta ut det på vägen tills du slutför en viss process. Saker du behöver
Vehicle titel
Visa fler instruktioner
1

Ändra status för din titel för att rädda genom att ansöka om en bärgning titel på ditt närmaste biträdande registrator eller titel kontor. Ta med din ursprungliga titel och fotolegitimation.
2

Gör nödvändiga reparationer på din bil. Se till att hålla eventuella kvitton för delar du använder på fordonet.
3

Boka tid med en Ohio State Highway Patrol inspektion stationen efter det att fordonet har blivit helt ombyggd och är redo att köra .
4

Bring erforderlig dokumentation till din inspektion. Du behöver ditt Ohio bärgning titel som erhölls i steg 1. Det måste vara i ditt namn. Andra nödvändiga dokument är chassinumret på källan fordonet, inspektion kvitto, och kvitton på stora delar såsom krockkuddar, stötfångare, framskärmar, huv, motor, dörrar och transmission. Om du köpte delarna från en individ genom en privat försäljning, måste du få en attesterad kvitto. Du måste ta med kvitton i original, fotokopior kan inte användas
5

Ta HP106 form från avslutade bärgning inspektion och din bärgning titel till en titel kontor och ansöka om ett. "Ombyggd bärgning titel." Fordonet är nu klartecken att köras på allmän väg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63531.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.