Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man byter Nitar

Många bil kroppsdelar och andra delar av materialanvändning nitar istället för skruvar för att fästa två stycken av materialet tillsammans. Nitar ger en jämnare yta och är lätta. Ibland nitar kan brotscha ur eller lossnar, vilket gör att två bitar av materialet bli shifty och lös. När detta händer, nitarna behöver bytas. Byta nitar är en fråga om att borra ut de gamla nitarna och installera nya. Nitar och hand nit vapen finns på centra hem förbättring. Saker du behöver
Borr med bitar
Vise grepp
Tvingfäste
Nitar
Hand nitpistol
Visa fler instruktioner
1

Infoga en borr i borren med samma diameter som niten du tar bort. Biten bör inte vara större i diameter än centrumhålet av det nuvarande niten.
2

Placera borrspetsen bit över mitten av nithuvudet och borra niten ut med borren. Niten huvudet bildar en ring runt borrskäret enligt du borra igenom. Avlägsna borren från nithålet. Ta nithuvudet ringen från borrkronan med en tång. Addera 3

Inspektera hålet där du byter ut niten. Se till att båda delar av material som niten ansluter ligger an mot varandra. Om det behövs, klämma bitar av materialet tillsammans med ett par skruvstäd grepp eller en C-klämma.
4

Välj en lämplig diameter nit att installera i nithålet. Sätt i stammen av niten i hand nit pistolen. Placera pistolen över hålet och för in nithuvudet i hålet. Kläm ihop handtaget på nitpistol flera gånger tills niten stammen bryts av och niten huvudet är på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63419.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.