Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur korrekt Applicera Body Filler

Body fyllmedel används i bilverkstäder industrin att jämna ut reparationer så de är omärkbart efter färg . Det är en plast kitt som kräver en härdare för att bli ett fast material. För spackel att binda korrekt till metallen och även uppnå en slät yta måste den tillämpas korrekt . Filler kan hittas på din lokala butiker auto utbudet och är relativt lätt att arbeta med . Saker du behöver
Rags
Aceton
Kartong
spackel
Härdare
SPACKEL
Visa fler instruktioner
1

placera en rak kant över det område som du kommer att lägga fyllmedel . Bestäm hur mycket filler du behöver genom springan under den raka kanten .
2

Rengör området med en trasa och aceton . Detta kommer att ta bort alla föroreningar som kan orsaka att spacklet felaktigt obligation .
3

Applicera den uppskattade mängden filler du behöver en bit kartong . Lägg härdare enligt tillverkarens rekommendationer . Blanda härdare i filler med en spackel . När filler blir en enhetlig färg det är redo att tillämpa .
4

Applicera filler med en spackel i långa kontinuerliga slag . Smooth tills den är i nivå med den omgivande ytan . Låt det härda .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63390.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.