Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Verktyg för att ta bort rost Bildelar & repor

En stor del av auto organ reparation inkluderar scratch reparera och rost. Repor kan vara ett hinder och fult till bilägaren och även de minsta repor kan kosta en bra summa för att ta bort av ett ackrediterat body shop. Rust försämras metall orsakar trötthet, förskjutning av delar, och eventuellt misslyckande viktigaste chassiramar och deras komponenter. Fordonsägare kan reparera repor och förhindra rost genom att ha rätt sortiment av verktyg för jobbet. Scratch Removal Tools
Flera kvaliteter av våtslipning papper krävs för att ta bort repor.

Förvärva flera paket av våt (metall) sandpapper i korn, från 200 för djupa repor till 800 och upp för finare repor. Ju grövre grits avlägsna djupa repor som har trängt till metallen. De finare korn tillåter finare utjämning när färgen måste tillämpas.

Slipa block komma till hands för att applicera jämnt tryck över små eller stora områden. Köp ett par av olika storlekar.

Body kitt, eller fyllmedel, används för att fylla i de djupaste repor och urgröpningar. Burkar av spackel är utrustade med små spatlar som används för spridning av materialet.

Primer Paint har ett fyllmedel konsistens som tjänar som en basbeläggning före primning. Det ger en rostinhibitor över rena metallytor.

Hitta Bättringsfärg din bil kräver. Ibland små rören tillhandahålls av tillverkaren och förvaras i handskfacket rutan. Din återförsäljare kan koda-matcha din färg och sälja små burkar.

Köp en ny svamp för att torka efter varje slipning.

Skaffa en rulle maskeringstejp för att täcka områden som inte ska målas Addera rostborttagning Tools
Ström slipmaskiner arbeta effektivt för att ta bort djupa repor.

Orbital eller cirkulär sanders komma med olika slipning huvuden och bilagor. Du kommer att behöva en som har olika stora diskar och gryn för att avlägsna kraftigt rostiga ytor. Dessa elverktyg skära ner på den totala arbetstid och avvärja trötthet.

Skaffa flera storlekar av självhäftande reparation skärmen. Reparera skärmen har mesh-liknande fibrer som täcker hål där rost har ätit igenom. Det kan fungera som ett plåster och appliceras med epoxi och slätade över med kroppen kitt. ​​

En liten burk epoxi är praktiskt för limning reparation skärmen metallytor.

Du kommer att behöva en liten borr motor med diverse bitar som skall användas för att borra hål i ytterkanten av fastrostade delar. De reparationer skärmen överlappar de små borrhål så det fastnar när epoxy appliceras.

Skaffa en stålborste för att ta bort rost som är närvarande i trånga eller begränsade utrymmen. Köp flera huvud storlekar.

Köp en bra grundfärg som har rostinhibitor kvaliteter.
Kraftig rost och Panel ersättningsverktygen

Leta en tigersåg eller snips tenn. Dessa verktyg avlägsna medelstora sektioner av rostig metall eller sektioner panelen när metallen också försämras att reparera.

En svetsare och ficklampa fräs måste användas för demontering och montering av stora metall patchar. Det fungerar bäst i trånga utrymmen, samt där metallen är tjock, som kräver djup skärning penetration.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63412.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.