Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en Toyota Tundra 2003 Generator

När generatorn på din bil går ut, behöver du inte alltid märker effekterna förrän det är för sent. Först strålkastarna börjar svagt, då blir det svårare att starta din lastbil. Om du tror att du har ett problem, många bildelar butiker erbjuder fri batteri och generator test för att avgöra vad problemet egentligen är. Lyckligtvis, om det är generatorn, är det inte svårt att fixa. I det här fallet är projektet fordonet en 2003 Toyota Tundra med 3.4l motorn, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
Byte generator
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och koppla bort den negativa terminalen, då den positiva polen, från batteriet med hjälp av en skiftnyckel. Koppla anslutningarna på generatorn med en 3/8-tums Ratchet och uttag.
2

Lossa låsmuttern från generatorn justerskruven med spärrfunktion, lossa justerskruven och bultar svänga på generatorn. Luta enheten in mot motorn och dra ut det ur generatorns fäste och runt bältet med hjälp av händerna. Addera 3

Ställ ersättare generatorn på motorn och löst skruva svängbulten i placera med spärrfunktion. Vira remmen runt remskivan på generatorn och installera justerskruven och låsmuttern på plats med hjälp av spärren.
4

Justera spänningen på remmen med justerskruven och spärren, tills du kan skjuta bandet i mitten och den reflekteras endast 1/4 tum eller mindre. Montera låsmuttern på justerskruven.
5

tillbaka generatorn hårdvara på generatorn med spärrfunktion. Sätt tillbaka den positiva terminalen, då det negativa, på batteriet med hjälp av en skiftnyckel. Starta bilen och se till att bandet löper riktigt på trissan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60221.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.