Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur ändrar jag en värmeelement på en '68 GMC Truck?

Värmeelementet på en 1968 GMC truck är en liten radiator under instrumentbrädan. Det utstrålar värme till klimat-styrsystem, vilket sedan kan blåsa ut genom ventilationssystem i instrumentbrädan. Om värmeelementet misslyckas, så kommer det att läcka kylvätska i det inre av hytten och kan skada eller bränna din passagerare. För att åtgärda problemet måste du byta värmeelementet, vilket tar minst två timmar. Saker du behöver
dräneringskärlet
platt skruvmejsel
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
stjärnskruvmejsel
ersätter värmeelementet
50-50 förspädd kylvätska
Visa fler instruktioner
1

Pop huven. Placera drain pan under brandväggen där värmeelementet linjerna ansluter till värmeelementet. Ta värmaren klämmor core slang med platt skruvmejsel, dra linjerna bort av värmeelementet och peka dem mot tråget.
2

Flytta till passagerarsidan av instrumentbrädan. Ta bort kabeln temperaturen dörren på distributören kanalen adaptern under passagerarsidan av instrumentbrädan med hjälp av händerna. Ta kabeln ut av temperaturen dörren med händerna. Flytta till passagerarsidan fender. Lossa passagerar kjol sida fender från inre fender väl med 3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats så att du kan komma åt insidan av stänkskärmen väl.
3

skruva isär värmaren kärna fallet från den inre fender väl och från undersidan av instrumentbrädan med 3/8-tums harskramla och ingångar samt en stjärnskruvmejsel. Dra isär ärendet och ta reda på värmeelementet. Installera kärnan Reservvärmeelement in i fallet och skruva ihop den med stjärnskruvmejsel och 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka passagerareeyeliner sida fender med 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

tillbaka kabeln temperaturen dörren till temperaturen dörren med händerna. Sätt tillbaka ledningarna värmeelementet till brandväggen med platt skruvmejsel. Öppna kylarlocket och fyll kylaren med 50-50 förspädd kylvätska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61806.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.