Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur sänka en 1969 Camaro

Vid sänkning en 1969 Camaro, måste proceduren göras på rätt sätt för att behålla den ursprungliga hantering och egenskaper rida på bilen. Många gånger en bil kommer att sänkas genom att skära eller upphettning av de främre fjädrarna, eller användning av mindre däck och hjul, vilket är skadligt för hantering. Det finns flera steg att sänka och prestanda uppgraderingar för att öka hantering och rulla kontrollen över bilen. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
rörtång
3/8-tums
spärrnyckel Set med 3/8-tums enhet uttag
Skruvnyckelsats
Set med 3/8-tums enhet djup brunn uttag
Set med 2-tums drop spindlar
Set med 2-tums drop block
uppsättning utökade U-formade axelklämmor
Tie rod och bollen gemensamma separator Tool Review Hammer
Avbitare
Stora justerbara tänger
Lagerfett
Lageröverfall avdragare
Visa fler instruktioner
1

höja och stödja framför bilen med pallbockar. Ta bort de främre hjulen med hjälp av rörtång. Lossa och ta bort de två skruvarna som håller bromsoket till sitt fäste, med en 3/8-tums enhet socket och ratchet.
2

Häng bromsoket från våren med en bit tråd. Ta bort bromsok-monteringsfäste med lämplig sockel för att ta bort de två bultarna. Dra de nedre och övre kulleden sprintar ut med avbitare.
3

Placera domkraft under nedre länkarm för att stödja det när kulleder avlägsnas. Avlägsna rotorn genom att dra i lageröverfallet av med lageröverfallet remover. Ta bort sprinten genom att dra ut med avbitare. Lossa sedan bort den stora spindeln muttern med justerbara tänger. Rock rotorn och den främre brickan så att lagret kommer ut. Lay lagret på en ren trasa och dra av rotorn från axeln.
4

Ta bort de övre och undre kulledstappen nötter med en skiftnyckel. Avlägsna Dragstång slut sprinten, med avbitare för att dra ut den, sedan använda en skiftnyckel för att ta bort muttern. Placera slips verktyget rod remover mellan styrstaget och spindeln. Slå den med hammaren för att separera spindel från dragstången.
5

Infoga parallellstaget remover mellan den övre kulleden och spindeln och slå den med hammaren för att separera de två. Gör samma sak till botten kulleden. Lyft av spindeln kullederna. Avlägsna det bakre dammskyddet, med lämpligt uttag.
6

Fastställa nya 2-tums drop spindel ner och installera den bakre dammskydd och bultar. Installera drop spindeln och alla de återstående komponenterna i omvänd ordning mot demonteringen.
7

Höj och stödja den bakre delen av bilen på pallbockar (placerat under kroppen, inte på axeln). Ta bort de fyra muttrarna på axelklämmor på ena sidan och sedan den andra, med hjälp av lämplig storlek djup brunn socket och en spärrfunktion.
8

Placera golvet jack under mitten av axeln och höja det tillräckligt att placera de två-tums fällning av block på toppen av fjädern under axeln. Se till att centrumhålet i blocket ställer upp med fjädern mittstiftet och axeln. Placera blocken på båda sidorna och sänk axeln på toppen av blocken.
9

Installera de nya utökade axelklämmor och muttrarna dra åt. Nu bilen är sänkt med några negativa effekter, och den kommer att behålla alla sina ursprungliga egenskaper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60220.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.