Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur att rengöra en Polaris Clutch

För att hålla din Polaris släde kör så effektivt som möjligt, är det viktigt att rengöra kopplingen. Rester kan bygga upp och skära ner på din hästkrafter. Om kopplingarna är inställda till perfektion, kommer din Polaris fungerar så bra som det kan. Men om de inte är, kommer de inte att arbeta till sin fulla potential. Följ dessa steg för att lära hur man rengör en Polaris koppling. Saker du behöver
två skruvmejslar
insexnyckel
djup brunn socket
LPS-1 Premium Lubricant
Luftpistol
Pappershandduk
Sandpapper
Stålull
Cleanser
borste
Varmvatten
Visa fler instruktioner
1

bort bältet på din släde. Använd två flata skruvmejslar med långa handtag för att bända upp kopplingen. Placera spetsen på en under spindel. Använd den andra att hjälpa, när du förlorar inflytande med den första.
2

Använd ett objekt för att hålla kopplingen öppen såsom en djup brunn sockel. Detta kommer att frigöra vikter och rullar.
3

Spray LPS-1 i genomföringen när du vrider rullen med den andra handen. Detta kommer att rengöra kopplingen. Använd inte en oljebaserad produkt eller WD-40 eftersom bälte damm kommer mer sannolikt att bygga upp.
4

Lube bussningen genom att sätta in en insexnyckel i skruven och spinning bulten. Avlägsna överflödigt glidmedel med en luftpistol eller pappershandduk.
5

Rengör kopplingen kärvar med 180-grit sandpapper eller stålull. Skrubba kopplingen ansikten att ta bort tung gummi uppbyggd. Var noga med att inte orsaka några låga punkter, though.
6

Överväg att använda Comet rengöringsmedel, alkohol eller varmt tvålvatten istället för sandpapper eller stålull. Använd en trasa för att avlägsna rester så mycket som möjligt. Förgasare renare eller broms renare fungerar också, men de orsakar bälte rester i aluminium porerna.
7

Tvätta koppling ansikten med hett tvålvatten för att dra föroreningen från aluminium.
8

Torka eller luft-torka kopplingen. Låt 30 minuter för att torka helt.
9

Rengör bältet med en mjuk eller medelhög borste nylon borst tillsammans med varmt tvålvatten. Detta kommer att eliminera föroreningar. Torka bältet i 30 minuter innan du sätter ihop det igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59922.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.