Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Frysta Skruvar Broms Utluftningsventil

Broms avluftningsskruvarna montera vanligtvis på bromsoken. Skruvarna kan frysa eller fastna, när bromsok utsätts för fukt och andra korrosiva element, såsom vägsalt. De korrosiva ämnen kan orsaka rost att bilda mellan luftskruv trådar och bromsoket. För att bryta förseglingen bildas från rost, använd en olja penetrerande produkt såsom flytande Wrench, WD 40 eller Marvel Mystery Oil. Dessa produkter är låg viskositet oljor som tränger rost och glidmedel avluftningsskruvarna gängor skruv för enkel borttagning. Saker du behöver
Oil Rag penetrerande
eller pappershandduk
Tvingfäste
Work bänk eller bord
Långt handtag spärr
Socket
hammare eller klubba

Visa mer instruktioner
1

Lossa och ta bort bromsen linje, som ligger på baksidan av bromsok, med en spärr eller en skiftnyckel. Dränera vätskan i tjocklek genom hålet där bulten säkrade bromsledningen.
2

Spraya frysta luftningsskruven med oljan inträngningsenheten att lossa rost som kan binda skruven. Applicera produkten på en trasa eller pappershandduk frikostigt, sedan linda den mättade materialet runt luftningsskruven. Låt materialet vara kvar på skruven så länge produktens tillverkaren rekommenderar.
3

Säkra bromsok till en fast arbetsplats, t.ex. en arbetsbänk, med en c-klämma till gratis både dina händer och hindrar bromsok från att glida.
4

Fäst en lämplig storlek socket till en långskaftad spärr. Anslut uttaget till luftningsskruven. Vrid spärren moturs för att lossa skruven.
5

Tryck den bakre änden av spärrskaft med en hammare eller klubba samtidigt vrida spärren i en moturs riktning. Denna åtgärd kommer att hjälpa till att lossa bindningen mellan gängorna och bromsok om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58677.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.