Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en Brake Bulb

Bromsljus är en viktig del av ett väl operativt fordon eftersom de signalerar andra förare att du saktar ned eller kommer till ett stopp. Utan bromsljus, du har en ökad risk för att en olycka. Dessutom kan polisen dra dig över och ge dig en biljett för felaktig utrustning om du har en lampa bromsljus som har brunnit ut. Däremot finns det ingen anledning att sätta dig i riskzonen för en olycka eller att bära kostnaderna för dyra biljetter när du kan byta ut lampan själv. Processen är tillräckligt enkelt för alla att göra. Saker du behöver
Skruvmejsel
Stålborste Rengöring rag
Visa fler instruktioner
1

köper rätt ersättningslampa för din bil märke och modell. Du kan använda Internet för att hitta rätt lampa eller fråga en vakt vid en automatisk leverans butik för att leta upp det åt dig.
2

Bestäm hur du kommer åt din lampa bromsljus genom att inspektera enheten bromsljuset för skruvar. Om det finns skruvar, kan du komma åt glödlampan från utsidan av fordonet. Om din bromsljus församling har inga skruvar, kommer du behöver komma åt glödlampan inifrån bagageutrymmet. Addera 3

Skruva linsskyddet från utsidan av fordonet eller ta bort plast luckan inifrån bagageutrymmet.
4

Skruva den gamla lampan genom att trycka in den och vrida. Släng den gamla glödlampan i en liten kartong för att hindra den från att bryta och skära dig när du hanterar soporna.
5

Använd en stålborste eller rengöring trasa för att ta bort rost från det tomma uttaget.

6

Sätt i den nya lampan i det tomma uttaget, och tryck sedan in den och vrid för att skruva fast. Har en kompis steg på bromspedalen så att du kan se till att det fungerar korrekt.
7

tillbaka plast luckan inne i stammen eller skruva linsskyddet på plats igen.

8

slår på strålkastarna, tryck på bromspedalen och ha en vän kolla att se till att alla lampor fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58676.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.