Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Bosch-Line bränslepump specifikation

Bosch tillverkar en mängd både in-line turbin och-tank bränslepumpar för bensin-och dieselmotorer. Bränslepumpen är konstruerad för att pumpa gas eller diesel från fordonets tank till förgasaren eller insprutningssystemet så småningom att gnista upp och driva bilen. Den in-line pump är en ättling till tidigare mekaniska versioner, vilket skickade gas till förgasaren. Bränsleinsprutning ersatte förgasaren på många nyare fordon, skapar behov av högre tryck i-line eller i-tank bränslepumpar. Turbinpump Specifikationer

Bosch fokuserar på turbin-line bränslepumpar men säljer andra in-line sorter för eftermarknaden installation. Den i = pumpar linje turbin har en impeller ring, en spin-balanserat, polymer-inneslutet ankare, kolborstar, en backventil, och ett ljud-dämpning spole för att skära radiofrekventa störningar. Pumparna är konstruerade med fokus på lugn drift minimeras slitage och lång livslängd och en identisk passning till de delar som de ersätter. Addera In-Line Diesel

Bosch tillverkar nio typer av diesel, rak insprutningssystemet pumpar. Samtliga pumpcylindrarna har en kolv-och-cylinderenheten. Mängden insprutat bränsle per slag vid mm3, till varierar från typ M vid 60 Typ H 1000 vid 250. Maximalt munstyckstryck, eller bar, för nio intervallet från M vid 550 till 1.350 för H 1000. De in-line insprutningspumpar alla antingen använda mekaniska eller elektroniska ventiler och direktinsprutning utom typ M. antalet cylindrar varierar fyra till åtta. Den maximala hastigheten för diesel in-line pumpar, eller MIM-1, varierar från 5.000 till 2.200. Den maximala effekten per cylinder, kW, varierar från 20 till 70.
044 Inline bränslepump

044 in-line pump är en av de mest efterfrågade Bosch pumpar på nätet. De är oftast installeras på den bakre mitten undersidan av lastbil eller bil. Bosch 044 har ett minsta flöde vid utloppet av 80 gallon per timme (300 liter per timme) och körs vid 72.5 pounds av trycket per kvadrattum (psi). Det höga trycket i-line pump kan stödja bilar och lastbilar med upp till 700 hästkrafter. Pumpen kan användas i sekvens med en in-tank Walbro eller Bosch 040 bränslepump. Den in-line pump, artikelnummer 0580254044, har en hög temperatur minskning med 8 liter per timme (30 LPH) och väger 2.27 pounds (1,030 gram).
Scope

Företagets katalog har 480 sidor Bosch bränslepumpar och kompatibla märken och modeller av importerade och inhemska personbilar, lätta lastbilar och mini-vans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61271.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.