Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så ändrar bromsar på en 1996 Honda Accord

Den 1996 Honda Accord var välkänd för accelerationen ges av dess kraftfulla V6-motor. Det var också hyllad för en fantastisk resa och expressiv styrning. Låsningsfria bromsar var ett alternativ av begränsad tillgänglighet, men skivbromsar på alla fyra hjulen var standard. Dessa bromsar är inte svårt att förändra hemma. Jobbet för alla fyra däcken kan ta så lite som 2 timmar eller mindre. Saker du behöver
Däck järn
Jack
Jack står
Wood block
Hylsnyckelsats
rep, garn eller tråd
Tvingfäste
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna på din Accord framhjul eller bakhjul, med däck järn. Placera trä block bakom bakdäcken om du ändrar de främre bromsarna eller framför framdäcken om du ändrar de bakre bromsarna.
2

Använda uttaget, lyfter fram i Accord om du ändrar de främre bromsarna eller baksidan av Accord om du ändrar de bakre bromsarna. Höj inte både fram-och baksidan av Accord samtidigt. Lyft bilen så högt att däcken lämnar marken och du kan ställa in domkraften under axeln eller under rambalkar. Sänk bilen på domkraften. Ta bort de lossade muttrarna och hjul.
3

Demontera bromsoket fäste från rotorn på ena sidan av bilen genom att ta bort skruvarna som fäster den till rotorn, med uttag skiftnyckel. Häng fästet i hjulhuset med rep, snören eller ståltråd för att förhindra belastning på bromsledningen.
4

Skjut bromsbelägg ur hållaren.
5 < p> Komprimera bromsoket med C-klämman genom att klämma fast C-klämman på fästet. Komprimera cylindern tills den är jäms med fästet.
6

Installera de nya bromsbelägg genom att skjuta dem in i samma utrymme som de ursprungliga dynorna var i.
7

Re-bult fästet till rotorn, byter hjulet på navet och dra åt muttrarna
8

Upprepa steg 3 till 6 på den andra sidan av bilen.. Sänk sedan fordonet och dra åt alla av öronen igen med däcket järn.
9

Upprepa hela processen, steg 1 till 8, på den motsatta änden av bilen som tidigare, om det behövs.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57797.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.