Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar bältet på en 660 Rhino

Rhino 660 är en populär terrängbil grund av dess sida vid sida sittplatser konfiguration och plats för flera personer. Dessa UTVs använder ett bälte för att ansluta motorn till transmissionen. Detta bälte kan gå sönder, och om den gör det, kommer du inte att kunna köra fordonet alls. För att åtgärda problemet har UTV måste demonteras och en ny rem installeras. Denna process bör ta ungefär en timme. Saker du behöver
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Replacement Rembyte kit
Mutterdragare och uttag
Visa fler instruktioner
1 < p> Ta bort kåpa runt basen av sitsen genom att dra bort det i trim panel, med händerna för att frigöra klämmorna som håller den på plats. Unbolt framsätet från Rhino med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra sitsen ur UTV.
2

skruva isär kylmedelsledningen slangklämma med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Skruva loss locket från runt remmen med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Unbolt x-formade locket på bakersta skivan för montering med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag, vrid sedan skivelementsektionerna 90 grader åt vänster och dra ut skivan ut.
3

Thread bulten med ersättnings remsats i främsta skivan för hand. Dra ner bulten med 3/8-tums Ratchet, förlängning och uttag tills skivan och bandet lossnar. Unbolt bakersta skiva med mutterdragare och uttag och dra sedan skivan och bandet ut som en enhet.
4

Montera remmen på den återstående skivan, sedan installera fabriken skivan och remmen på fabriken plats med mutterdragare och uttag. Avlägsna bulten på den främsta skivan med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Installera om x-formade locket på skivan i sitt ursprungliga läge.
5

Sätt tillbaka locket och linjer kylvätska med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Sätt tillbaka sätet med 3/8-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61551.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.