Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Vad är en Buick RPM Limiter ?

En rpm ( varv per minut ) limiter är en enhet som försöker hjälpa din Buick själv reglera elektrisk ström . Det är vanligt att andra biltillverkare också. Rapporterade problem med rpm begränsare överflöd , liksom frågor om de är nödvändiga . Identifiering

Tillsammans med andra biltillverkare , har Buick utrustat några av sina modeller med en rpm eller rev limiter . Denna mekanism kan också förknippas med den " motor guvernören församling . " Begränsaren bestämmer när varvtalet har överskridit en önskvärd punkt .
Funktion

huvudsak när limitern fastställer att rpm är för höga , avleder det en elektrisk laddning längs en kurs parallellt med "spole och fördelare . " Detta gör att överskjutande avgiften ska jordas i stället för att införas till tändstiftet och därmed påverkar flaskverksamheter . De finns i modeller som Rover och Regal .
Problem

Många Buick ägare söker metoder för att koppla rpm begränsare , hävdar att enheterna kan skada bränning och /eller tändning process . Kontakta en erfaren Buick mekaniker innan du försöker koppla bort begränsaren .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61508.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.