Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du gör din egen One Man Brake Bleeder

Bra väder betyder bra körning framåt. Vi behöver alla en trevlig säker bil att njuta av vägarna ner linjen. Och dina bromsar ska alltid vara i ordning. En svampig pedal kan betyda några olika saker. Skulle det vara så att du behöver en förändring bromsvätska eller flush, är här ett sätt att avsluta jobbet rätt, med din mycket egna en man bleeder. Här är eHow att göra det! Saker du behöver
hastighet bleeder (från pepboys, bara en ca 4-5 dollar) katalog vakuumslangen att passa bleeder. klart föredragen
Visa fler instruktioner
1

Så först, avslutar den första delen av bromsen jobbet. Se till att du åt alla dina syften och hålla allt ren. Ta resten av dina verktyg och delar enligt förteckningen. Då kan du få till pricken, blödning bromsarna, själv!
2

Nu ska du montera bleeder. Dess enkla! Ta dammsugarslangen, skär den till 2-3 inches och bifoga det till den gängade änden av avluftningsventil. Klart slang är att föredra så att du kan se att vätskan passerar. Det är inte nödvändigt eftersom du i slutändan kommer att se bubblor och vätska passerar genom hastigheten bleeder spets.

Ta en kopp för att samla upp vätskan avfall bromsen också!
3

Nu fäster den andra änden av slangen till avluftningsventilen på bromsoket eller hjulcylinder. Placera koppen så att hastigheten avluftningsventilen kommer att droppa in i koppen.

Tänk på att med trycket bakom foten, det kommer att spruta ut.
4

Lossa luftningsskruven ventil på din bil och nu kan du enkelt rensa ditt bromssystem av luft och föroreningar allt själv!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57186.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.