Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar Generator på en Jeep Cherokee

generatorn på din Jeep Cherokee är utformad för att producera el från centrifugal rörelse av motorn och skicka det till batteriet för lagring samt för de olika elektriska tillbehör i bilen . Om generatorn går ut, kommer batteriet laddas inte, och du kommer att hamna strandsatta någonstans, behöver en fix. Detta är inte ett svårt jobb, men det har några utmanande partier. Saker du behöver
1/2-tums ratchet, förlängning och uttag
3/8-tums Ratchet och uttag
Maskeringstejp
Märkpenna
skiftnyckel set
Byte generator
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och leta reda på spännaren drivremmen. Detta har en fyrkantig öppning i det, för att hålla en fyrkantig plugg. Placera 1/2-tums Ratchet och förlängning till den fyrkantiga hålet och vrida armen så att du kan ta bort drivremmen. Ta inte bort hela bältet från fordonet. Istället, bara lindra spänningen på drivremmen genom att ta bort den från ett tillbehör.
2

Crawl under fordonet och lossa metallhöljet från under SUV med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra det ur vägen så att du kan komma åt generatorn. Addera 3

Etikett varje tråd på generatorn med maskeringstejp och märkpenna så att du inte förväxlar anslutningarna senare när du återmontera motorn. Sedan unbolt varje anslutning med en fast nyckel eller en 3/8-tums Ratchet och uttag beroende på tillgängligheten.
4

skruva isär generatorn från motorn med hjälp av en fast nyckel och dra den ut ur fordonet. Installera den nya generatorn, och skruva ner det med hjälp fabriken hårdvara och en skiftnyckel.
5

Återanslut alla generatorns anslutningar och se till att matcha upp allt med taggarna du gjorde i steg tre. När du är ansluten, ta bort alla taggarna för hand. Sätt tillbaka metallhöljet på denna punkt också.
6

Dra drivremmen runt tillbehören enligt bilden föreskrivs i motorrummet av Jeep. Använd sedan 1/2-tums Ratchet och utbyggnad för att flytta pivot arm tillbaka på plats och sätta spänningen på remmen.
7

Starta bilen och se till att allt fungerar korrekt.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60294.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.