Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar glödstiften i en L200

Mitsubishi L200 är en dieselmotor lastbil släpptes av Mitsubishi och marknadsförs speciellt i Storbritannien. I L200, glödstift antända bränslet för att hålla lastbilen rörelse. Ibland är dessa glödstift går dåligt eller fel. När detta händer, är det en bra att veta hur man byter dem själv så att du kan komma tillbaka på vägen snabbt och spara lite pengar. Byta glödstiften är inte en svår uppgift när du vet vad du letar efter. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Nytt glödstift
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din L200.
Sida 2

Titta på mitten av motorn. Beroende på året för din L200, kommer glödstiften vara antingen i mitten av motorn på vardera sidan av blocket, eller kommer de att vara mer till höger och högre ovanför själva motorblocket. Leta efter små, penna-formade bitar som är silver och ungefär lika stor som en vuxen lillfingret.
3

Demontera slangen luftintaget om det hindrar din räckvidd till glödstiften. Om luftinsugsslang är i vägen, använd din platt skruvmejsel för att lossa klämmorna över slangen och dra slangen rakt ut ur motorn.
4

bort kablarna som förbinder din glöd ansluta till resten av motorn. Detta bör komma ut genom att dra den rakt ut ur motorn.
5

Placera din hylsnyckel över glödstiftet som du vill ta bort.
6

Rotera i handtaget på din hylsnyckel i en moturs rörelse. Detta kommer att lossa glödstiftet nog att du kan dra ut det med händerna.
7

bort glödstiftet genom att dra ur motorn med händerna. Det är bäst att använda dina händer i stället för hylsnyckel, eftersom detta hjälper till att förhindra glödstiftet från att falla in i motorn.
8

Skjut nya glödstift i den tomma glödstift kanal.

9

Dra glödstiftet med hylsnyckel. Den här gången, vrid handtaget i en medsols rörelse.
10

Upprepa dessa steg för de återstående glödstiften.
11

Byt anslutningstråden.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61272.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.